Opname

Bij ons kan je terecht voor het opnemen van eigen projecten of het onder begeleiding opnemen van verschillende instrumenten en vocalen. ​

Onze ruimte is zo ingericht dat het mogelijk is om verschillende instrumenten en zang tegelijkertijd op te nemen, waarbij onze expertise ligt bij Vocalen (rap en zang) en bij (Semi) Akoestische Gitaar. ​

Wij werken met verschillende DAWs en is het ook mogelijk om jouw eigen laptop aan te sluiten om thuis door te werken met jouw projecten.

Beats

Wij hebben Instrumentals (Beats) online te koop en te lease staan en bieden hiernaast de mogelijkheid tot samenwerking of het co-creëren van een eigen beat. Dit kan variëren van een eigen gitaar componie te verwerken in een nummer tot het creëren van een Beat voor een Rap track.

Wij zijn gespecialieerd in Gitaar, Cajon, Vocalen en hebben een brede kennis van muziekstijlen waarbij wij gespecialieerd zijn in Hip Hop.

​​​​

Mixing

Wij bieden de mogelijkheid een Pre-Mix te maken van uw eigen projecten en van de projecten die wij in samenwerking hebben gecreerd.

De Pre-Mix houdt in dat de nummers gereed worden gemaakt om thuis zelf te beluisteren. Voor CD/Stream ready te maken van tracks hebben wij een samenwerking met externe professionals die uw tracks kunnen Masteren.

× App