Recording studio in Amersfoort

Aanbod

Opname

Bij ons kan je terecht voor het opnemen van eigen projecten of het onder begeleiding opnemen van verschillende instrumenten en vocalen.

Beats

Wij maken Instrumentals op maat, met of zonder live instrumenten. Dit alles naar uw smaak.

Mixing

Bij ons kan jij je track Radio Ready maken, denk hierbij aan: Vocal tuning & Editing, Mixing en Mastering

Opname

Bij ons kan je terecht voor het opnemen van eigen projecten of het onder begeleiding opnemen van verschillende instrumenten en vocalen.

Beats

Wij hebben Instrumentals (Beats) online te koop en te lease staan en bieden hiernaast de mogelijkheid tot samenwerking of het co-creëren van een eigen beat.

Mixing

Wij bieden de mogelijkheid een Pre-Mix te maken van uw eigen projecten en van de projecten die wij in samenwerking hebben gecreëerd.

Praten over de mogelijkheden?

Projecten

Samen sterk

Wij zijn bezig met de opzet van Sociale Projecten waarbij wij groepen die buiten de maatschappij vallen of dreigen te vallen de kans geven zich door middel van muziek zich te ontwikkelen.

Schrijverskamp

Twee keer per jaar houden wij een schrijverskamp in Zuid-Spanje, hierbij hebben wij een vrijstaand huisje met prachtig inspirerend uitzicht tot onze beschikking.

Internationaal

Deze winter gaan wij naar Brazilie om hier een begin te maken van een internationaal project. Hierbij gaan wij jongeren de kans geven zich met muziek bezig te houden.

Wie zijn wij?

Max Ids de Haan

Artiestennaam: Maxxlevel

Mixing, Producing, Recording, Gitaar en Publishing

Fabio Lemoine

Artiestennaam: Monnik

Storytelling, Vocal Editing, Percussion en Opname technieken

Wil je een opname boeken?

Of wil jij graag meer informatie?

× App