Maxxlevel

Maxxlevel is onze main producer, met meer dan 250 projecten op zijn naam heeft hij veel ervaring met verschillende stijlen beats. Gespecialiseerd in Urban Music maar laatste jaren ook meer ervaring met Sing & Songwrite producties.

In 2019 is Max uitgenodigd om mee te doen aan de Beatbattle bij de International Producers Convention, waar hij als 1 van de 10 producers vanuit heel de wereld zijn muziek kon laten zien, en les heeft gekregen van producers zoals 808Mafia, Rockwilder en Tony Dafot.

In 2022 heeft Max ook theather producties geproduceerd die zijn uitgevoerd in Flint en locaties zoals Amersfoortse Pracht.

Gitarist

Op jonge leeftijd is Max begonnen met gitaar spelen en dit verwerkt hij ook in de meeste van zijn beats. Van Love Drill, Afro & Reggaeton tot storytelling beats, Max weet met zijn gitaar de juiste emotie naar boven te halen tijdens een sessie om zo een gepaste beat te maken die echt bij de vocals past.

Dark & Epic

Vele producties van Max die zijn uitgekomen hebben een epische & aggresieve tint, perfect voor drill of trap producties. Hierbij worden vaak etnische instrumenten gebruikt en gechopt zoals de duduk, sitar en vocals.

Beats

Bij ons is het mogelijk gepersonaliseerde beats te laten maken, een sessie in te plannen met producer of uit onze catalogus van beats te kiezen voor een nieuw project. Neem hier contact op voor meer informatie.