Marketing

Spotify Playlisting

Neem contact op voor meer informatie. Wij werken met een groot netwerk aan verschillende curators en zullen hierbij de geschikte playlist voor jouw promotie vinden.

Social Media Analyse & Trends

Analysis van je social media met advies over content & branding van jou als artiest. Hierbij hebben wij ook 2 weeks een update met de trends qua sounds, effecten en hashtags.

Youtube & Social media Ads

Specifiek opgezette ads voor jouw doel, of het binnenhalen is van leads of meer naamsbekendheid. Gespecialiseerd in muziek gerelateerde projecten.

Management

Release Planning & Strategy

Samen creëren we een strategisch plan op basis van nauwkeurige gegevens en een goed geplande uitvoering, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over de volgende stappen in jouw carrière.

Artist Website & EPK

Onze trots ligt in het creëren van een op maat gemaakte artiestenwebsite die fungeert als jouw persoonlijke visitekaartje, waar je merchandise kunt verkopen, leads kunt binnenhalen en nieuwe shows kunt binnenhalen.

Branding

De essentie van jou als artiest zo goed mogelijk profileren en naar buiten brengen. Gezamelijke brainstorm over wat jouw uniek maakt en hoe jij dit kan gebruiken.

resulaten

Bij elke marketingcampagne die we lanceren, voelen we een diepe trots omdat we erin slagen om de doelen van onze klanten te overtreffen en hun merk tot nieuwe hoogten te brengen.

Social media platformen
Streams
Views