Sociale projecten

Bij Uprising Studio houden we ons bezig met het helpen van anderen middels muziek. Daarom zetten wij ons in voor wie het financieel of fysiek niet mogelijk is muzikaal creatief bezig te zijn.

Workshops

Bij verschillende scholen en jongerencentra’s geven wij workshops. Dit in samenwerking met onder andere Bibliotheek Amersfoort en NEOS.

Masterclasses

In samenwerking met onder andere Kosmik en Fluor in Amersfoort hebben wij meerdere trajecten opgezet met gastsprekers zoals: Diggy Dex, Jiggy Dje (Eigenaar Noah’s Ark) en Darin G.

Leerbedrijf

Wij zijn een officieel erkend leerbedrijf voor alle muziekopleidingen & Marketing en communicatie opleidingen. Ben jij opzoek naar een stageplek, neem dan contact op!

Trajecten

Met verschillende opkomende artiesten die de financiele middelen niet hebben om hun muziekcarriere waar te maken, zijn wij een traject gestart waarbij wij hen daarin ondersteunen.

Dagbesteding

Wij omarmen moeilijk te bereiken doelgroepen met open armen en bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin ze hun muzikale talenten kunnen verkennen. Onze ervaren muzikanten en begeleiders inspireren en activeren, terwijl we samen de transformerende kracht van muziek ontdekken. Bij Uprising Studio ontstaat harmonie die harten verbindt en levens verrijkt. Klik hier voor meer informatie over het traject.

Onze laatste projecten

Een paar hoogtepunten van projecten in samenwerking met andere instanties, individueel als organisator of als maker.

Secret Sauce

Secret Sauce‘ is een persoonlijk talentontwikkeling- straject in samenwerking met “Fluor” en “Kosmik” voor jonge urban makers tussen de 16 en 28 jaar. 20 tot 25 makers zullen in acht workshops leren over de business side van de muziekindustrie.

Art of Lines

Art of Lines is een eenmalige interdisciplinaire voorstelling van dansers, een video artist en een beatproducer en is een coproductie van productiehuis KOSMIK en theater Flint in Amersfoort. 

Rap & Presentatie Workshops

In samenwerking met onder andere “Bibliotheek Amersfoort” geven wij workshops voor verschillende doelgroepen. Van Rap & Presentatie workshops tot lessen produceren en mixen.

Verdieping

Een eenmalige expositie + show in samenwerking met “Kunsthal Kade” en “Kosmik”, waarin werd stilgestaan bij zelfreflectie en verdieping. Verdieping in het individu maar ook de complexe multiculturele samenleving waarin wij ons bevinden

Opening Studio Fort33

Hulp bij het opzetten en begroting van een nieuwe studio in Leusden bij “Fort33”. Een locatie voor opkomend talent, waarbij er ook workshops produceren en rappen zijn gegeven.

Leerbedrijf

Wij bieden een leerplek voor verschillende niveau’s en opleidingen. Marketing, International Business, Sales maar ook voor alle muziekopleidingen. In de laatste jaren al meer dan 15 stagaires kunnen helpen bij hun ontwikkeling en orientatie op het werkveld.

+ jaar
ERVARING
+
GESLAAGDE MASTERCLASSES
+
TEVREDEN KLANTEN
+
GEDIPLOMEERDE BEGELEIDERS