Uprising Family

Ons Team

Maak kennis met ons team.

Uprising Studio is begonnen als een droom van Max en is door gezamelijke inzet van het hele team uitgegroeid tot het bedrijf wat het is vandaag. Ieder in zijn eigen kracht, maar allen met eenzelfde missie en passie voor muziek en opkomend talent.

Max Ids de Haan

Begonnen als producer en uiteindelijk uitgegroeid tot audio engineer & ondernemer. Max is de muzikale kracht van Uprising Studio en weet mensen met elkaar te verbinden. Ook is Max opgeleid om jongeren te begeleiden.

Vova Vladimir

Ondernemer & talentscout. In de laatste jaren heeft Vova zich geprofileerd als een succesvolle ondernemer met een passie voor de muziekindustrie. Het vinden van talent en deze ook daadwerkelijk een kans te geven.

Fabio Lemoine

Ervaren songwriter & woordkunstenaar. Naast zijn talent met woorden is Fabio presentatiecoach en begeleidt hij verschillende moeilijke doelgroepen met het creatief bezig zijn met spoken word en rap muziek.

Marek Wolfensberger

Specialist muziekmarketing & visionair. Marek is uitgegroeid tot een expert als het gaat om branding, advertenties en de juiste doelgroep vinden voor muziek en producten. Een passie voor het grotere plaatje van een bedrijf en de visie ervan.